Alle soorten transport

TTA sneltransport verzorgt alles. Of het nu gaat om waardepapieren, machines of High Tech goederen. Voor elk product heeft TTA sneltransport een geschikt transportmiddel en vakkundige mensen in dienst.

Transportbegeleiding

Ook is het mogelijk om uw transport met een volgauto te begeleiden. Ook op speciale transporten zijn wij voorbereid, daarvoor heeft een aantal van onze chauffeurs een gecertificeerde veiligheidstraining gevolgd.
Voor al uw zendingen in binnen- of buitenland, wij helpen u graag op weg.

Koerierservice

TTA sneltransport heeft een zeer effectieve koerierservice. Het uitgebreide wagenpark, onze ervaren chauffeurs en de gunstige ligging van onze vestiging in Almere zorgen ervoor dat elke zending op tijd zijn bestemming bereikt.

Dedicated door geheel Europa

Ook buiten onze landsgrenzen weten we de weg. Al jaren bezorgen we vele zendingen door geheel Europa. Alle wagens zijn voorzien van de modernste navigatieapparatuur en zijn via het ingebouwde GPS systeem real time te volgen. Daarmee is de snelste route altijd gegarandeerd, dat scheelt u tijd én geld. Binnen geheel Europa kunnen wij uw vracht als dedicated behandelen. Er worden dan geen andere vrachten toegevoegd aan uw zending.

Wilt u meer weten over TTA Sneltransport?